ÚJ HONLAP KÉSZITÉSE

Egyedi webdesign, kreatív grafikai tervezés

Gondolta volna, hogy általában 10 másodperc áll rendelkezésre arra, hogy a weboldalára érkező látogató eldöntse, hogy marad vagy tovább áll?
Pedig statisztikai adatok támasztják alá, hogyha, ez idő alatt nem tudja megnyerni a látogatót, akkor többet nem, vagy kis valószínűséggel fog visszalátogatni a honlapjára.
Ez az idő igen rövid ahhoz, hogy eljuttassa az üzleti előnyökről szóló összetett üzeneteit. Viszont elegendő ahhoz, hogy egy jól megtervezett, kellemes külsővel, egy figyelemfelkeltő szlogennel, maradásra bírja az érdeklődőt.

Mit jelent a jó design?

Lehetne a jelmondatunk ez: Mi nem tervezünk két ugyanolyan honlapot! Sokan úgy vélik, hogy egy jó grafikusnak nincs digitális értelemben vett felismerhető aláírása. Ezt a gondolatot megfogadva igyekszünk a honlap tervezésnél az egyediséget megőrizni. Az ügyfél elképzeléseit követve, azt átformálva, a modern ízlésvilágnak is megfelelő és sokaknak tetsző weblapot készíteni. Tekintse meg munkáinkat a portfólió menüpontban.

A legnagyobb érték az érdemi tartalom

Nálunk a weboldal elkészítése a szöveges tartalom áttekintésével és a tematika megtervezésével, körülírásával kezdődik. A munkafolyamat első fázisa, amikor megismerjük a vezető témát, a profilt, ami köré a honlapot építjük. Ehhez, Önnek kell a tevékenységi körére vonatkozó írásos anyagokat a rendel- kezésünkre bocsájtania. Természetesen segítünk a szövegalkotásban, ha nincs elegendő forrásanyaga. Nagyon fontos megemlíteni, hogy a keresők büntetik a duplikált tartalmakat, tehát nem érdemes átvenni semmit másoktól. A tartalmak utómunkája a keresőoptimalizálás egyik fázisa, amikor releváns kulcsszavakat helyezünk el a megfelelő helyeken, sűrűségben és formában.

Kézzel írt XHTML és CSS szerkezet

A szerkesztőprogramok segítségével létrehozott automatikus kód helyett, mi a szabványok alapos ismerete mellett, kézzel készítjük a honlapok szerkezetét, mely biztosítja a szabványoknak való maradéktalan megfelelést és nem utolsósorban rendkívül rövid kódot eredményez, amit a google robotjai könnyedén indexelnek.

Szabványos, szertifikált kódfelépítés

Az általunk készített weboldalak a W3C konzorcium szabványainak megfelelnek. A széles körben használt és elfogadott böngészőkben hibamentesen futnak és azonos a vizuális megjelenésük, erről a hivatalos tanúsítást mellékeljük ill. elérhetővé tesszük.

Tartalom-, és adatbázis kezelés

Csapatunk több munkáját gazdagítja az a saját fejlesztésű, sok száz kódsorból álló program könyvtár, aminek a segítségével komplex adatbázisokat tudunk ügyféloldali adminisztrációs felületen könnyen kezelhetővé tenni. Ezáltal partnereink egyszerűen változtathatják, bővíthetik a weboldalhoz tartozó tartalmat.